BLI VÅR SPONSOR

En träning brukar räcka, sedan är man en kabel.  Ett par veckor senare kan man inte tänka sig att spela i en annan klubb. FC Kabel Åttio är fotbollslaget för alla, oavsett fotbollskunnande.
Vi är klubben som med öppna armar tar emot dem som blivit över när alla andra tagit sitt. Inledningsvis hade vi bara verksamhet för män. Men 2007 gjorde tjejerna på allvar en efterlängtad inmarsch i vår ”bruna sekt”. Sedan 2022 har vi bara damverksamhet. I vårt damlag finns det  gott om kärlek och engagemang, men ont om pengar. Vi i FC Kabel Åttio unnar oss absolut inget extra. Våra tränare ställer upp utan ersättning och vi får tillsammans jobba fram pengar till material. Nu vänder sig en av Borås sista rakt igenom ideella föreningar till dig och ditt företag för stöd. Hjälp oss att göra vår unika klubb ännu mer unik.

Tröj-/dräktsponsring: Minst 3 000 kronor. Ditt företags namn kommer att synas på ett kommande träningsställ eller uppvärmningströja, på vår hemsida och i eventuella match-program. Högre -summa ger förtur till de bästa platserna.

Nicola Rickard, Mia Jakovljevic, Amanda Ekström

Vårt senaste matchställ från 2022
De företag som har sponsrat till vårt matchställ.